Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Suaraccia resort

Noorden, Olbia

  • Aan de kaap van Capo Coda
  • Gezellige bar
  • Restaurant met zeezicht

Met zijn gunstige ligging, comfortabele accommodaties en uitgebreide faciliteiten, biedt dit resort alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie op Sardinië. Of je nu komt voor de rust, het avontuur of de prachtige stranden, hier vind je het allemaa!

Gelegen aan de kaap van Capo Coda Cavallo, biedt Suaraccia resort een idyllische uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie op Sardinië. Het resort ligt op slechts 23 km van Olbia en 10 km van de populaire badplaats San Teodoro. Verder is het dichtstbijzijnde strand slechts 150 meter lopen.

Accommodaties en faciliteiten

Het resort beschikt over 44 appartementen, variërend van knusse accommodaties voor koppels tot ruime appartementen voor gezinnen tot zeven personen. De appartementen zijn ideaal voor zowel romantische uitjes als familievakanties. Voor wie liever niet zelf kookt, biedt het resort een restaurant dat geopend is van 15 mei tot 15 oktober. Hier geniet je van heerlijke gerechten uit de mediterrane keuken, met een focus op verse vis, terwijl je uitkijkt over de zee. Het restaurant serveert ook een Italiaans ontbijt en biedt een ontspannen sfeer met een groot terras bij het zwembad.

Ontspannen en actieve vakantie

In de gezellige bar van Suaraccia resort kun je terecht voor een klassieke Italiaanse espresso of een verfrissend aperitief. De bar staat bekend om zijn heerlijke cocktails en long drinks, bereid met verse vruchtensappen. Op de veranda bij het zwembad kun je genieten van een ontbijt, lichte hapjes of een cocktail tijdens het happy hour, terwijl je ontspant in de comfortabele zithoek.

Voor de sportieve gasten zijn er diverse faciliteiten beschikbaar, waaronder een voetbalveldje en een tennisbaan. Of je nu wilt ontspannen of actief wilt blijven, het resort biedt voor ieder wat wils. De prachtige omgeving nodigt bovendien uit tot lange wandelingen en ontdekkingstochten langs de kust.

Capo Coda Cavallo

Capo Coda Cavallo maakt deel uit van het beschermde zeereservaat van Tavolara-Punta Coda Cavallo. Dit betekent dat het gebied rijk is aan maritiem leven en ideaal is voor activiteiten zoals snorkelen en duiken. Het biedt ook een prachtig uitzicht op de omliggende eilanden, waaronder Tavolara en Molara. Door zijn afgelegen ligging en ongerepte natuur is Capo Coda Cavallo een populaire bestemming voor natuurliefhebbers en mensen die op zoek zijn naar rust.

Overige bestemmingen in de buurt

Residence Corte dei Venti - Sardinië.nl

Residence Corte dei Venti

Olbia, Noorden

  • Rustige locatie
  • Gemoedelijk
  • Veel privacy

Verblijf in een 2 of 3 kamer appartement op dit prachtige resort. Ontspan aan zwembad met hydromassage of ga op excursie.

Sarda Charme Resort - Sardinië.nl

Sarda Charme Resort

Tempio Pausania, Olbia, Noorden

  • Vlakbij het meer Lago del Liscia
  • Aaneengeschakelde huisjes
  • Restaurant met overdekt terras

Vlakbij het meer Lago del Liscia en op enkele kilometers van de Costa Smeralda. Verder beschikt dit hotel over een mooi zwembad en wellness- en fitnessfaciliteiten.

Borgo Troni - Sardinië.nl

Borgo Troni

Olbia, Noorden

  • Appartementen met tuin
  • Perfecte ligging: vlakbij zee
  • Bezoek de baaien van Budoni

In dit recent gebouwde Sardijnse dorpje kun je genieten van la dolce vita. Mooie appartementen op een perfecte locatie: vlakbij zee en de haven van Porto Ottiulu.

Sardinië.nl